ell1: ell2:
1: 2:
 

Tökéletes szabadtéri helyszínek

A nyár és a jó idő közeledtével eljött az idő a kültéri képek készítésére is. A napos idő nemcsak a szülők kedvét hozza meg a fotózáshoz és a szabadtéri programokhoz, hanem a gyermekek kaland és játékvágyát is. Az önfeledt  játék közben elkapott pillanatok pedig vidám és mókás darabjai lehetnek a családi fotóalbumnak. De milyen helyszínt érdemes választanunk a kültéri fotózáshoz?
 

Ismerős helyszín

Minél kisebb gyermekkel szeretnénk fotózkodni, annál fontosabb, hogy számára ismerős legyen a választott helyszín. Egy ismerős helyszín biztonságot jelenthet a pici számára és segít feloldani a kamerák előtti zavarukat, ami által a fotózás is sokkal gördülékenyebben mehet. Ideális szabadtér gyerekfotózás helyszínnek választhatjuk a kedvenc játszóterüket, parkjukat vagy esetleg a saját kertünket is.

Festői táj

Sok szülő gondolja úgy, hogy a szabadtéri fotózás legmegfelelőbb helyszíne csak  egy zöldellő mező vagy egy gyönyörű tópart lehet. Az ilyen szabadtéri helyszíneken készült gyermekfotók valóban művészi darabjai lehetnek fotóalbumunknak, azonban ha a gyermekünk játékosságát szeretnénk elcsípni mindenképp érdemes olyan helyszínt választani, ahol van mivel rosszalkodniuk a gyerkőcöknek.


Játékra fel!

A szabadtéri gyerekfotózás egyik nagy előnye és különlegessége, hogy alkalmunk van interaktív programokon fotózni, illetve több kelléket és kiegészítőt bevethetünk, mint például egy stúdiófotózáson. A kültéri gyermekfotózást különlegessé tehetjük gyermekünk kedvenc kismotorjával, sárkányrepülőjével vagy olyan játékával amivel mindenképpen aktivizálhatjuk őket. A legbájosabb fotók készülhetnek fagyizás, csúszdázás vagy kacsaetetés közben is.
 

Összegezve

A szabadtéri gyermek fotózás egyediségét és különlegességét a helyszínekben rejlő lehetőségek adják. Egy szabadtéri fotózáson készült fényképsorozat meghatározó és mókás darabja lehet fotóalbumunknak, amin tökéletesen megörökíthetjük gyermekünk huncutságát és bájos csibészségeit.
Ha szabadban szeretnénk fotózni gyermekünket a legideálisabb megoldás, ha professzionális segítséget kérünk hozzá. Helyszínválasztáskor figyelembe kell vennünk, hogy a környezet sok lehetőséget rejtsen, aktívvá tudjuk tenni gyermekünket, és hogy csöppségünk jól  érezze magát a fotózás helyszínén.


 
  Írj nekünk az alábbi űrlap segítségével vagy hívj a következő telefonszámon +36 70 427 0067  

Írj nekünk

1: 2:
1: 2: