ell1: ell2:
1: 2:
 

Télapó fotózás

 
Bár tagadhatatlan, hogy a december, sőt, az év legnagyobb ünnepe a karácsony, nem ez az egyetlen dolog, amit az év utolsó hónapjában ünnepelünk. December 6-án jön a Mikulás, édességet csempészve a gyerekek ablakba kitett csizmáiba az éj folyamán. Ez remek alkalom arra, hogy a kicsiket Mikulás sapkába bújtassuk és fotókon is megörökítsük őket. A Télapó fotózáson készült fényképek karácsonyi ajándéknak is tökéletesek a többi családtag számára, de otthon is remekül mutatnak a polcon vagy a falra akasztva.
 

Mikulás sapka és Télapó jelmez

Bár fogadni mernénk, hogy mindenkinél lapul otthon a szekrényben egy Mikulás sapka a gyermekek számára, a Télapó fotózáson igény szerint biztosítani tudjuk az ünnepi fejfedőt és természetesen a Télapó ruhát is. Kevésbé megszokott a babafotózásokon a műbajusz és a műszakáll, valamint az ajándékokkal teli zsák is, de végtelenül aranyos és különleges lesz a végeredmény, ha ezeket a fotózási kellékeket is használjuk. A jelmezek lényege, hogy segítségükkel kedves, bohóckodós képeket tudjon készíteni a fotós, melyeken a gyerekek megmutathatják teljesen fesztelen, életvidám énjüket.

 

TélApa/-Anya/-Báty/-Nővér

Mikulás alkalmával nem csak édesség-csomaggal lephetjük meg a kicsiket. A bevásárló központokban gyakran láthatunk Télapókat, akik ölükre ültetve a kicsiket, meghallgatják azok karácsonyi kívánságait. Miért is ne valósíthatnánk meg ezt a jelenetet egy gyermekfotózáson úgy, hogy a manók Anyu, Apu, esetleg az egyik nagytestvér ölében ülnek? Fotósaink felnőtt Télapó jelmezeket is tudnak biztosítani a szülők számára. Az is meglehetősen jól mutat a fotókon, ha a család apraja-nagyja Mikulás sapkát húz a fejére és egymáshoz öltözve készülnek közös fényképek otthonra és a nagyik számára is.
 

Meghitt ünnepi környezet

A Télapó fotózás egyébként ugyanolyan környezetben zajlik, mint a karácsonyi fotózás. A háttérben gyönyörűen feldíszített karácsonyfa, műhó, játékok, ajándékdobozok, csizmák, valamint pihe-puha szőnyegek varázsolják hangulatossá a fotókat és biztosítják, hogy a kicsik hamar, könnyedén fel tudjanak oldódni a fotózáson. Ez utóbbival egyébként általában az év ezen szakaszán, a karácsonyi és a Télapó fotózás idején szokott a legkevesebb gond lenni: a manókat hamar leköti az ingergazdag díszlet, szinte azonnal megragadják az egyik játékot és önfeledten el is kezdenek vele játszani. Ezáltal a fotózás jó hangulata, valamint nem utolsósorban a mosolygós képek is garantáltak.

Gyertek el egy Télapó fotózásra! Várjuk a manókat és a szülőket is erre a rendkívül jó hangulatban zajló gyerekfotózásra, hogy legyen mit nézegetni a karácsonyi ünnepek alatt is és hogy a nagyszülők se maradjanak személyre szóló ajándék nélkül! A Manó Fotó fotósai mindent megtesznek annak érdekében, hogy szívet melengető, vidám és hangulatos fotók készüljenek a gyerekekről és a családról.
  Írj nekünk az alábbi űrlap segítségével vagy hívj a következő telefonszámon +36 70 427 0067  

Írj nekünk

1: 2:
1: 2: