ell1: ell2:
1: 2:
 

Karácsonyi gyerekfotózás

Decemberhez közeledvén a karácsonyi gyerekfotózás kerül előtérbe ünnepi fotózásaink közül. Bejegyzésünkben arról lesz szó, miért lehetnek tökéletes karácsonyi ajándékok a fotózáson készült képek, hogyan is zajlik egy ilyen fotózás és milyen különlegességekkel készülünk még a gyerekeknek, hogy a karácsonyi gyerekfotózáson legszebb mosolyukat kaphassuk lencsevégre.

A legszebb karácsonyi ajándék

Vitathatatlan, hogy a karácsony az év legmeghittebb ünnepe. Ilyenkor összegyűlik az egész család és szeretet járja át mindenki lelkét. A legnagyobb fejtörést ebben az időszakban mindig a karácsonyi ajándék okozza. A karácsonyi gyerekfotózás azonban kiváló megoldást nyújthat a problémára. Amellett, hogy egy különleges és felejthetetlen élménnyel ajándékozzuk meg a gyermekeket a karácsonyi gyerekfotózás keretében, csodálatos és igazán szívhez szóló meglepetést okozunk a fotózáson készült képekkel a nagyszülőknek, rokonoknak is, mely örökre megmarad emlékül.

 

A karácsonyi gyerekfotózásról

A karácsonyi gyerekfotózásra műtermükben mindig kialakítunk egy külön kis karácsonyi sarkot. Csillogó, ünnepi díszbe öltöztetett fenyőfa, rengeteg játék, óriási plüssállatkák, pihe-puha szőnyegek és számtalan karácsonyi dísz várja a gyerekeket. Ez az egyik legkedveltebb fotózás a kicsik körében, hiszen pillanatok alatt képesek feloldódni. Ölelgetik a plüssmackókat és rénszarvasokat, tágra nyílt szemekkel csodálják a karácsonyfát és fülig érő mosollyal játszadoznak. A karácsonyi gyerekfotózást valóban mindig átjárja az ünnep szelleme, amely tökéletesen megmutatkozik a fotós által készített fotókon is.
 

Karácsonyi jelmezekbe bújva

A fotós biztosítani tud a karácsonyi gyerekfotózáson akár jelmezeket is. A gyermekekből lehet a legédesebb kis hóember, tündérke, angyalka, hóanyó, rénszarvas, dolgos kismanó, vagy éppen maga a Télapó is. Ha a kicsi nem tud dűlőre jutni a sok-sok jelmez közül, nyugodtan kiválaszthat a szülőkkel együtt 2-3 összeállítást is, így igazán változatos képek készülhetnek a csemetéről a karácsonyi gyerekfotózáson. A szülők is nyugodtan hozhatnak maguknak valami ötletes öltözéket, mert a közös fotókon jól mutathat, ha összeöltözik a család apraja-nagyja.

 
A Manó Fotó fótósai mindent megtesznek annak érdekében, hogy a gyerekek és a szülők is felhőtlenül jól érezzék magukat a karácsonyi gyerekfotózáson és hogy a különleges ünnepi környezetben igazán meghitt karácsonyi képek készülhessenek.
  Írj nekünk az alábbi űrlap segítségével vagy hívj a következő telefonszámon +36 70 427 0067  

Írj nekünk

1: 2:
1: 2: