ell1: ell2:
1: 2:
 

Húsvétváró fotózás 


A hagyományok átadása a legkisebbek számára nem mindig egyszerű feladat, azonban egy mókás és érdekes Húsvéti fotózás megkönnyítheti a nyuszis ünneppel kapcsolatos dolgunkat. Manapság már az ünnepi fotózások széles választéka közül válogathatunk, ha bájos ajándékkal szeretnénk kedveskedni szeretteink vagy éppen sajátmagunk számára. Ha a húsvéti készülődés ideje alatt szeretnénk megörökíteni gyermekünket, érdemes pár dolgot figyelembe vennünk.

Kültéri vagy stúdió?


Bár izgalmasan hangzik a kültéri fotósorozat, egy fiatalabb gyerkőc számára mégis egy ingerszegényebb stúdió fotózás lehet az ideálisabb választás. Ha azonban idősebb gyermekünkkel a szabadba szeretnénk merészkedni, akkor érdemes a gyerkőc által ismert környezetet választanunk, ahol a kis lurkó könnyedén kibontakozhat és felszabadulhat a kamerák előtt.

 


Állatkák

Húsvét környékén rengeteg olyan helyről hallhatunk, ahol gyerkőceink édes kis nyuszikat vagy  imádnivaló barikákat simogathatnak. Az élő állatokkal történő fotózkodás nemcsak a gyermekek, hanem a szülők számára is óriási élmény lehet.  Egy aranyos kis állat a legszégyenllősebb gyermekek számára is segít feloldódni a kamerák előtt, hogy igazán bájos képeket varázsolhassunk a családi fotóalbumunkba.
 

Hagyományok

Adjuk át gyermekünknek a húsvéti hagyományok csínját-bínját. A tojásfestés, locsolkodás, barkadíszítés vagy éppen az eldugott tojások keresgélése minden csöppség számára izgalmas feladat lehet.  A legkalandosabb pillanatokban elkapott fényképeken pedig tökéletesen megörökíthetjük a gyerkőcök önfeledt örömét és huncut mosolyát.

Mi is lehetne bájosabb, mint egy hímes tojás és plüss nyuszi mellett mosolygó gyerkőcről készült kép? A Húsvét idején készült fotósorozat nem csak fantasztikus élmény lehet a gyerkőcöknek, hanem remek ajándékötletként is szolgálhat az egész család számára. Egy ötletes fotósorozattal könnyedén megszerettethetjük és átadhatjuk hagyományainkat akár a legkisebbeknek is.

 
  Írj nekünk az alábbi űrlap segítségével vagy hívj a következő telefonszámon +36 70 427 0067  

Írj nekünk

1: 2:
1: 2: