ell1: ell2:
1: 2:
 


Anyák napi fotózás

Anyának lenni maga a csoda, erről minden évben megemlékezünk anyák napján. Természetesen ilyenkor a legkisebbek is kedveskedni szeretnének édesanyjuknak egy verssel, dallal, vagy egy szál virággal. E csodás meglepetések mellett azonban szívhez szóló és emlékezetes ajándék lehet egy profi körülmények között készült fotó gyermekünkről. Mi, a Manó fotó az ovis fotózás keretén belül mini stúdióban, az ünnephez megfelelő kelléktárral felszerelve készítünk szemetgyönyörködtető képeket a csöppségekről az óvodákban is.

 
A fotózás menete a következőképp zajlik: A hordozható mini stúdiót a termekben felállítjuk, de, ha az ovisok jobban szeretnék (és az időjárás is engedi), akár - szép zöld növényzet esetén - akár az udvaron is felállíthatjuk. Fontos, hogy a gyerkőcök felszabadultak legyenek a fotózás során, mivel a legtermészetesebb, legőszintébb mosolyukat szeretnénk viszontlátni a fényképeken! Egy délelőtt 14-16 gyerek fotózását tudjuk vállalni. Egy csöppségre körülbelül negyedóra jut, tapasztalataink szerint ennyi idő alatt fotósaink és  a mókás kellékeink mindenkiből előcsalogatják a mosolyt. Természetesen a dekoráció az anyák napjához passzol, a fényképeket igény esetén kedves idézetekkel, feliratokkal is kiegészítjük.  A legideálisabb időszak a fotók elkészítésére március és április, hiszen így időben elkészülnek a fotók az átadásra.
 

Az óvodai fotózás során rengeteg felvétel készül, melyből 20-30 képet tekinthetnek meg a szülők internetes felületünkön, ahol kedvükre válogathatnak a fotók közül és leadhatják rendelésüket. 
A rendelést követő két héten belül pedig már nincs más dolguk, mint gyönyörködni a gyermekükről készült digitális- vagy papírképekben.


A sorozatból egy kiválasztott képet ajándékba kinyomtatunk, melyet a gyerekek az anyák napi ünnepségen átadhatnak anyukájuknak az óvó nénik szervezésének segítségével.

A Manó Fotó anyák napi fotózása az édesanyákat egy örök emlékkel, a gyerekeket pedig egy maradandó élménnyel ajándékozza meg az óvódai fotózás alkalmával.
 

Kedves szülök, óvonénik! Bizalommal forduljatok hozzánk!
Keressetek bennünket az info@manofoto.hu címen vagy telefonon a 70 427 0067.
 
Németh Erika
http://manofoto.hu/ovodai-fotozas


                       
 


 
          

          

           

                                         

       

     
  Írj nekünk az alábbi űrlap segítségével vagy hívj a következő telefonszámon +36 70 427 0067  

Írj nekünk

1: 2:
1: 2: