ell1: ell2:
1: 2:
 

Ajándékozz Valentin-napi fotózást!


Rózsacsokor, csoki, bor és kézzel írott levél? Felejtsd el a megszokott ajándékokat! Legyen varázslatos és valóban különleges az idei Valentin-nap!

Hamarosan ismét eljön február 14-e, nem árt elgondolkodni azon, mit is adjunk a párunknak. Bárki bármit mondhat, a Valentin-nap a legtöbb nő számára kivételes nap, amikor kifejezetten jól esik számukra, ha a párjuk valami romantikus dologgal lepi meg őket. A végtelen mennyiségű csokoládé, az éttermi vacsora, illetve az esti séta a kivilágított városban ugyan mind-mind jó ötletek, az évek alatt azonban ezek állandó szokássá válhatnak, éppen ezért nem árt néha egy kis változatosság.
Ha te is úgy érzed, idén valami újdonsággal lepnéd meg a párod, a Manó Fotónak akad egy tuti tippje: 
egy fantasztikus Valentin-napi fotózás, amely akár ajándékutalvány formájában is adható!

Lepd meg barátnődet egy fantasztikus stúdió fotózással! A tökéletes beállítások, a szép frizura és a csodás smink garantált, ahogyan a gondos utómunka is.

Szuper ajándék lehet apukáktól az anyukáknak is egy nem mindennapi glamour fotózás, ahol csak a nő számít. Fotósunk mindent megtesz azért, hogy a nő természetes szépségét kihangsúlyozza.
Ezenkívül a Manó Fotó családi, illetve gyermek fotózást is vállal. Az elkészült képek aztán ajándékba adhatók akár a nagyszülőknek is.


Valentin napi mini fotózás

Aki idén a gyermekét szeretné megörökíttetni fantasztikusan szép környezetben, jó fények mellett, annak a mini fotózást ajánljuk. 
A fotózás időjárás függvényében nemcsak stúdió körülmények között, hanem akár a szabadban is megvalósítható.

Fontos, hogy a csomag igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges. Ha időpontot foglalnál, akkor erre 2018. február 10-17. között van lehetőséged.


Keress minket bizalommal, hogy egy lenyűgöző fotózással kápráztathassunk el!
  Írj nekünk az alábbi űrlap segítségével vagy hívj a következő telefonszámon +36 70 427 0067  

Írj nekünk

1: 2:
1: 2: